• Zet 22 maart in jouw agenda!
  • Zet 22 maart in jouw agenda!

GREEN

werd opgericht in 1985, een professionele fabrikant van metalen gespen in Taiwan. Tot nu toe hebben we meer dan 30 jaar ervaring en duizenden stijlvormen.

Onze hoofdactiviteit omvat schimmelontwikkeling, ontwerp, beplating, oppervlaktecoating, verpakking van het eindproduct en het leveren van de OEM/ODM-service. Op basis van vele jaren ervaring hebben we jarenlang samengewerkt met wereldberoemde merken en geëxporteerd naar verschillende landen. De stabiele kwaliteit is onze sleutel om zo lang het vertrouwen van de douane te krijgen. We richten ons op het ontwikkelen van metalen accessoires die worden toegepast op heren- en damesriemen, kleding, tassen en halsbanden voor huisdieren enz...

GREEN

Verwelkomt de nieuwe uitdaging van elke klant. We bespreken graag producten met klanten. Het vervullen van het verzoek van klanten en het realiseren van het idee van klanten is een zinvol proces voor ons. Met voortdurende communicatie hopen we dat er meer ideeën naar voren kunnen worden gebracht en dat producten tot het beste kunnen worden verbeterd. Wanneer we met productproblemen worden geconfronteerd, hebben we het probleemcontroleproces, dat voorkomt dat hetzelfde probleem opnieuw is opgetreden. Ik hoop dat onze service het probleem van klanten kan oplossen.

GREEN

Is een professionele fabrikant van metalen gespen en heeft vele jaren ervaring en techniek om metalen kunstwerken te produceren. We doen er alles aan om ons voortdurend te ontwikkelen. In de fabriek is er een 3D-printmachine, die helpt om het ontwikkelingsproces te verkorten. De trekmachine, hardheidstestmachine en elektronenmicroscoop, die helpen om het detective-experiment zelf te doen. Het preciezere chemische experiment zal worden uitgevoerd door de derde partij. Onze gespen volgen allemaal de milieunormen en we hebben de internationaal erkende D-U-N-S-certificering waardoor we het vertrouwde bedrijf van onze partners zijn.

Innovatie

Onze Green Golf Belt combineert op unieke wijze een balmarker en een automatisch gespontwerp.

Smaakvol

Het automatische gesp ontwerp maakt een eenvoudige aanpassing van de riem mogelijk, zonder gaatjes, op elke stand vast te zetten,wat een elegante, praktische en handige gebruikerservaring mogelijk maakt.

Uiterlijk

De balmarker is vervaardigd van een duurzaam geëmailleerde coating en heeft een strak uiterlijk en een geoptimaliseerde uitstraling. Personalisering met uw eigen logo is tevens mogelijk.We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.