• Zet 22 maart in jouw agenda!
  • Zet 22 maart in jouw agenda!
Wat zijn de verzendkosten en levertijden?

Verzendkosten op bestellingen zijn v.a. 6,95 euro voor leveringen binnen Nederland. Voor Belgiƫ is dat v.a. 11,00 euro. De levertijd bedraagt doorgaans 2-5 werkdagen, afhankelijk van uw locatie.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer, zodat u de status van uw levering kunt volgen. Wij verzenden via PostNL en DHL.

Wat is het retourbeleid?

We accepteren retourzendingen binnen 15 dagen na ontvangst van uw bestelling, mits de artikelen ongebruikt zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Neem contact op met onze klantenservice op: info@green-golf.nl voor instructies over het retourneren van uw artikel(en).

Zijn er kosten verbonden aan retourzendingen?

Ja, retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij het artikel defect of beschadigd is bij ontvangst. Neem daarvoor contact op met: info@green-golf.nl

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt ons bereiken via e-mail op: info@green-golf.nl We streven ernaar om binnen 48 uur op alle vragen te reageren.

Biedt u maatadvies aan?

Via deze link vindt u een video-instructie hoe de ceintuurs in te korten.

Accepteert u cadeaubonnen?

Nee, we accepteren geen cadeaubonnen.

Biedt u kortingen aan voor grote bestellingen?

Neem contact op met onze klantenservice op: info@green-golf.nl voor eventuele kortingsmogelijkheden bij grote bestellingen of voor bedrijven.

Kan ik een artikel ruilen?

Helaas bieden we op dit moment geen ruilservice aan. U kunt het artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste artikel.

Zijn de producten die ik zie op de website op voorraad?

We streven ernaar om onze voorraadstatus zo nauwkeurig mogelijk bij te houden op de website. In zeldzame gevallen kan het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk uitverkocht is. Mocht dit gebeuren, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u op de hoogte te stellen. Voor meer vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen.

Zijn de markers ook te personaliseren?

Ja, vanaf 100 stuks zijn de markers met uw eigen logo te bedrukken. Dit geldt echter wel bij een minimum afname van 25 ceintuurs. U heeft dan per ceintuur 4 markers.

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur uw vraag per email naar: info@green-golf.nl of gebruik hiervoor het contactformulier in de webshop.